Álhír terjed az interneten

Tisztelt Ügyfeleink! Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatom Önöket, hogy az interneten és a közösségi médiafelületeken terjedő álhír-oldalakon olyan információk terjednek, amely szerint Hazai Hatékonyság 2.0 elnevezésű program keretében, akár 2,5 millió Ft összegű vissza nem térítendő lakás felújítási támogatás vehető igénybe; ez egy minden alapot nélkülöző álhír.

A Hazai Hatékonyság 2.0 lakossági épületenergetikai célú javaslatcsomagot a MÉASZ készítette 2016 végén, hogy a kormányzat új megközelítésű, hatékonyan ösztönző intézkedéscsomagot hirdessen meg a lakossági épületenergetikai korszerűsítések átfogó előmozdításáért. A javaslatcsomagról kormányzati döntés egyelőre nem született. A hírt terjesztő internetes oldalak és közösségi profilok tudatosan ferdítik el az eredeti információt, saját olvasottságuk és népszerűségük növelése céljából. Kérem, ezzel kapcsolatban ne keressék a hivatalt, mivel ez a támogatási mód nem létezik, ezért arról bővebb felvilágosítást sem tudunk adni!

Mezeiné Kovács Margit
jegyző

Ezt olvasta már?

Tiszta rendezett porta pályázati felhívás

Tóalmás Község Önkormányzat pályázatot hirdet „Tiszta rendezett porta” címre A versenyben a település valamennyi ingatlana …

Vélemény, hozzászólás?