Tóalmás község honlapja

Diákmunka lehetőség Tóalmáson

Kedves Tóalmási Diákok!

Tájékoztatunk Titeket, hogy ezen a nyáron is lesz lehetőség, Tóalmás Község Önkormányzata szervezésében diákmunkát végezni 2020.08.01.-től 2020.08.31-ig.

A júliusi hónapra 4 fő foglalkoztatására kaptunk engedélyt, amely megtelt az évközben feliratkozott diákok által.

Augusztus hónapra 4 fő foglalkoztatására kaptunk engedélyt. Havi munkabérként bruttó 120.750 Ft/fő összeg kerül megállapításra.

A diákmunkára 16 és 25 év közötti nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok jelentkezhetnek telefonon a Polgármesteri Hivatal pénzügyi csoportjánál. Kérjük, hogy személyes időpont egyeztetést követően igazolványaitokat és a bizonyítványt hozzátok magatokkal.

Amennyiben még nem voltatok a Munkaügyi Központba regisztrálva, kérünk Titeket, hogy igazolványaitokkal és a diákigazolvánnyal (ennek hiányában iskolalátogatási igazolással) minél hamarabb jelentkezzetek be a Nagykátai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Nagykátai Gyóni Géza utca 11.).

Kovács Magdolna
polgármester

Ezt olvasta már?

Díjmentes zöldhulladék gyűjtésre szolgáló zsákok átvétele

Tisztelt Lakosság! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. februári zöldhulladék szállítás alkalmával megszűnt a járat által biztosított …

Vélemény, hozzászólás?