Tóalmás község honlapja

Diákmunka lehetőség Tóalmáson

Kedves Tóalmási Diákok!

Tájékoztatunk Titeket, hogy ezen a nyáron is lesz lehetőség, Tóalmás Község Önkormányzata szervezésében diákmunkát végezni 2020.08.01.-től 2020.08.31-ig.

A júliusi hónapra 4 fő foglalkoztatására kaptunk engedélyt, amely megtelt az évközben feliratkozott diákok által.

Augusztus hónapra 4 fő foglalkoztatására kaptunk engedélyt. Havi munkabérként bruttó 120.750 Ft/fő összeg kerül megállapításra.

A diákmunkára 16 és 25 év közötti nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok jelentkezhetnek telefonon a Polgármesteri Hivatal pénzügyi csoportjánál. Kérjük, hogy személyes időpont egyeztetést követően igazolványaitokat és a bizonyítványt hozzátok magatokkal.

Amennyiben még nem voltatok a Munkaügyi Központba regisztrálva, kérünk Titeket, hogy igazolványaitokkal és a diákigazolvánnyal (ennek hiányában iskolalátogatási igazolással) minél hamarabb jelentkezzetek be a Nagykátai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Nagykátai Gyóni Géza utca 11.).

Kovács Magdolna
polgármester

Ezt olvasta már?

Lakossági tájékoztató a belterületi utak felújításáról

Tájékoztatjuk Kedves Lakosainkat, hogy a TOP Plusz Belterületi utak fejlesztése Tóalmáson pályázathoz tartozó eredményes közbeszerzési …

Vélemény, hozzászólás?