Ebösszeírás tájékoztató

Kedves Lakosaink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. július 1-től 2021. augusztus 31-ig megkezdődik az ebösszeírás községünkben. Az ebek összeírását Sipos József ebrendész által megbízott munkatársai végzik az alábbi napokon.

Kedd              14:00 – 20:00

Csütörtök      14:00 – 20:00

Vasárnap         8:00 – 20:00

Menete:

  1. ütem: Szőlő, Kossuth Lajos, Petőfi, Deák Ferenc, Bóckert köz, Kókai, József Attila, Táncsics Mihály, Rákóczi Ferenc, Árpád, Béke köz, Fő utca a Kókai út és Béke út közötti oldal, és a hétvégi telkek teljes területe.
  2. ütem: Béke úttól a Fő útig oldal, Szőlő, Liget, Attila, Szabadság, Arany János, Jókai, Kölcsey, Kossuth Lajos, Erdő, Rákóczi Ferenc, Árpád, Moszkva, Bajcsy-Zsilinszky, Ady Endre, Szécsényi, Határ út.

Akinek a felsorolt időpontok nem felelnek meg, kérjük, hogy a 06 20 203 2359 telefonszámon egyeztessen új időpontot, vagy az ebfarm.sipos@gmail.com e-mail címen.

Akit az ebösszeírók nem találnak otthon, annak postaládájába egy felhívó levelet hagynak, és a már fentebb említett telefonszámon, e-mail címen egyeztethetnek új időpontot.

Az ebösszeírás alkalmával az alábbi feltételeket kell igazolni:

  1. eb oltási könyv megléte
  2. veszettség elleni oltás érvényessége és mikrochip megléte
  3. kutyatartási hely az erre vonatkozó jogszabályoknak való megfeleléssel

Az ebösszeírók az önkormányzat által engedélyezett kitűző kártyát fognak viselni.

Ha az ebösszeírással kapcsolatban bármi kérdés merülne fel, kereshetik Sipos József eberendészt a 06 20 203 2359 telefonszámon.

 

Tóalmás Község Önkormányzata

Ezt olvasta már?

Tájékoztató földi szúnyoggyérítésről

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A kezelés …

Vélemény, hozzászólás?