Felhívás Almás süteménysütő versenyre!

Tájékoztatjuk kedves Látogatóinkat, vállalkozó szellemű Vendégeinket, hogy szombaton a fesztivál keretében megrendezett Almás Sütemény sütő versenyre várjuk a süteményeket!

Külön jelentkezés és nevezési díj nincs! A megsütött süteményeket a fesztivál napján délelőtt 11.00 óráig kell leadni a VIP sátornál.

Felelős személyek:

  • Mohácsiné Keresztesi Zsuzsanna
  • Tóth Zoltánné

A sütemények átadásakor, érkezés sorrendjében, sorszámmal lesznek ellátva. Kérjük mindazon résztvevőket, akik saját tálcán adják le a süteményüket, legyenek szívesek a tálcán feltüntetni a nevüket.

A versenynek külön zsűrije van, és az első 3 helyezés részesül díjazásban. A sütemények értékelése 11.00 és 13.00 óra között történik, a díjak átadása ezt követően lesz.

Várjuk főzőcsapatok jelentkezését.

Tájékoztatjuk kedves Látogatóinkat, hogy a III. Tóalmás Sörfesztivál és Almás Sütemény Sütő Versenyen résztvevő főzőcsapatok esetében a település civil szervezeteinek szombati napon a belépés díjmentes, a baráti társaságok esetében 5 fős főzőcsapat indulását tudjuk fogadni, akiknek a belépés szintén díjmentes, a kísérők a belépőjegy megváltásával tudnak részt venni a versenyen.

Tóalmás Község Önkormányzat

Ezt olvasta már?

Tóalmás község honlapja

Elmarad az ügyfélfogadás

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. 04. 10-én, szerdán délután az ügyfélfogadás technikai okok miatt …

Vélemény, hozzászólás?