Tóalmás község honlapja

Gazdasági Program végrehajtása 5. rész

Tájékoztatom kedves lakosainkat, hogy Gazdaság élénkítő program 3-nak köszönhetően (GÉP3) került felújításra a Szent András Gyógyvizes Strand, melyre a GÉP3 program keretében „Szent András Gyógyvizes Strand komplex fejlesztése az egész évben nyitvatartás és a gyógyturizmus fejlesztése érdekében” elnevezésű pályázaton 259.889.226 Ft támogatást nyert önkormányzatunk. A pályázatból megvalósult a nagymedence burkolatának felújítása, 2 db nyakmasszázs, 2 db buzgár beépítése, pancsoló medence építése, és homokszűrős rendszerének kialakítása a gépházban, valamint a nagymedence jövőbeni homokszűrős rendszerének kialakításához megtörtént a csővezetékek lefektetése és bekötése a gépházba, a medencék körüli burkolatfelújítás, téliesített öltöző építése, férfi-, női mosdóhelyiségekkel, 54 db öltözőszekrénnyel és 6 db öltözőkabinnal. Megvalósult a 3 db kezelőhelyiségből álló gyógyászati rész is. (Gyógytorna, fizikoterápia, gyógymasszázs, vízalatti sugármasszázs.

A pályázathoz önerőt nem kellett biztosítani, azonban a Képviselő-testület döntésének megfelelően a gyógyászati rész üzemeltetéséhez és a mosdók, kabinok működtetéséhez további, pályázatban nem szereplő eszközök beszerzése vált szükségessé, melyre 20.949.215 Ft-ot fordított önkormányzatunk.

Ezt olvasta már?

Tóalmás község honlapja

Gazdasági program végrehajtása 3. rész

Parkolóépítés A Családsegítő épülete melletti parkoló megépítésére a VP6-19.2.1-41-9-21 kódszámú „Helyi fejlesztések támogatása” tárgyú pályázatra …

Vélemény, hozzászólás?