Hagyományőrző Falusi Lakodalom Tóalmáson

A régi községi lakodalmas szokások felelevenítésére immár V. alkalommal rendezzük meg a Hagyományőrző Falusi Lakodalmat Tóalmáson 2023. szeptember 9. napján (szombaton).

A rendezvény 14 órakor kezdődik a Tóalmás, Rákóczi F. u. 4. szám alatti Művelődési Ház előtt, majd ezt követően indul a lakodalmas menet a Tóalmás, Fő utca 52. szám alatti Tájházhoz, ahol mulatság, majd kora este vacsora veszi kezdetét. A lakodalmas zenét a SasaMusic zenekar szolgáltatja.

A vacsorára és a lakodalomra a jegyek korlátozott számban elővételben a Tóalmási Polgármesteri Hivatalban (2252 Tóalmás, Fő tér 1-3.)  kaphatók ügyfélfogadási időben (Hétfő: 13:00-17:00, Szerda: 8:00-12:00, 13:00-17:00) vagy az alábbi e-mail címen rendelhetők meg név, lakcím, jegyek darabszámának megadásával: polg.titkarsag@toalmas.hu valamint a jegyek ellenértékének a megrendelést visszaigazoló e-mailben megadott bankszámlára történő átutalásával.

Jegyárak:

  • Felnőtt jegy: 3.000.- Ft
  • 6 éves kor alatti gyerekjegy: 1.000.- Ft

A Művelődési Háztól induló lakodalmas menethez bárki csatlakozhat, viszont a Tájházba a korlátozott férőhelyek miatt a belépés csak a jegyet megvásárlóknak, a műsorban szereplőknek, a meghívottaknak és a segítőknek lehetséges.

A lakodalomban büfét biztosítunk!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Tóalmás Község Önkormányzata

Ezt olvasta már?

Tóalmás község honlapja

Hivatal zárva tartás

Kedves Ügyfelek! A Tóalmási Polgármesteri Hivatal 2024. június 10. napján ZÁRVA tart. Az ügyfélfogadás és …

Vélemény, hozzászólás?