Karácsonyi Fények felvonulása

Tájékoztatom Kedves Lakosainkat, hogy Településünkön 2023. december 22-én ismét megrendezésre kerül a Karácsonyi fényekkel díszített munkagépek felvonulása a vállalkozók jóvoltából. Ezzel a kezdeményezéssel kívánnak a részt vevők fényt vinni a családok ünnepi készülődésébe.

Aki nehézgéppel, személyszállító-, vagy tehergépkocsival esetleg személygépkocsival kidíszítve szeretne csatlakozni, azt várjuk szeretettel az alábbiak szerint:

Gyülekező 15:30-tól a Művelődési Háznál. A gyerekek 16:30-ig megtekinthetik a járműveket, azokra fel is ülhetnek, majd 16:30-kor kürtszóra kivilágításra kerülnek a gépek, és indul a felvonulás az alábbi útvonalon:

Művelődési ház – Rákóczi Ferenc út – Fő utca – Kossuth Lajos utca – Béke utca – Fő utca – Rét utca – Remény utca – Dózsa György út – Fő utca – Béke utca – Rákóczi Ferenc út – Művelődési ház.

Reméljük, hogy a kezdeményezést a lakosság nagy örömmel fogadja ismét, melyet ezúton is köszönök a részt vevőknek és szervezőknek.

Kovács Magdolna
polgármester

Ezt olvasta már?

Tóalmás község honlapja

Köszönetnyilvánítás

Kedves Helyi Választási Iroda, Választási Bizottság és Szavazatszámláló Bizottsági Tagok! A polgármester és az önkormányzati …

Vélemény, hozzászólás?