Kastélypark nyitvatartás 2023-ban

Tájékoztatjuk tisztelt lakosainkat és látogatóinkat hogy a 2023-as évben az Andrássy Kastély és Kastélypark a következő napokon lesz látogatható: március 14. (kedd), április 18. (kedd), április 22. (szombat), május 1. (hétfő), május 9. (kedd), május 23. (kedd), június 17. (szombat), június 20. (kedd), augusztus 26. (szombat), augusztus 29. (kedd), szeptember 12. (kedd), szeptember 23. (szombat)október 7. (szombat), október 17. (kedd). Látogatási napokon a nyitva tartás 8:30 és 15:30 között lesz.

Belépődíj: 1,600-Ft/fő, amely csak készpénzben fizethető a helyszínen. Kedvezményes jegy tóalmási lakosok, nyugdíjasok, diákok számára 800-Ft/fő. 14. életévüket még be nem töltött gyerekeknek felnőtt felügyelete mellett ingyenes a belépés.

Továbbá, ezúton tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt arról, hogy az Andrássy Kastély és Kastélypark a nyár folyamán a nyilvánosság számára zárva tart, így biztosítva a nyári táboroztatások biztonságos lebonyolítását.

Nyári táborainkba a https://esztabor.org/ oldalon lehet jelentkezni.

Esküvői fotózásra továbbra is van lehetőség, melyhez előzetes időpont egyeztetés szükséges a gs@eletszava.org e-mail címen.

Kérjük kísérjék figyelemmel weboldalunkat, https://hu.eletszava.org/, ahol naprakész információkat találnak.

További kérdés esetén keressék Dóczi Efraim üzemeltetési vezetőt a 06-20/37-22-140 telefonszámon.

Dóczi Efraim
üzemeltetési és pénzügyi igazgató

Ezt olvasta már?

Sajtóközlemény zárás Nagygödör zöld infrastruktúra fejlesztése szabadidőpark létesítésével

Tóalmás Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretén belül az …

Vélemény, hozzászólás?