Két csoportszobás bölcsőde építése – Beszámoló a projekt előrehaladásáról

Kedves Lakosaink!

PM Bölcsődefejlesztésre nyert támogatásból folyamatos a két csoportszobás bölcsőde építése. A beruházás jelenlegi állásáról az alábbiakban tájékoztatjuk lakosainkat:

Elkészült sávalapozási munka, alaptestek közötti földfeltöltés és zúzottkő ágyazat tömörítéssel, szerelőbeton térháló elhelyezve, lábazati egyoldali falzsaluzat, villámvédelmi rendszer körföldelés, aljzatban futó elektromos vezetékek védőcsövei és vizesblokkokban a lefolyók elhelyezésre kerültek. 

Megtörtént a középső és körítő főfalak falazása, a nyílászárók feletti kiváltások, az előre gyártott vb. gerendák és béléstestek elhelyezése és a koszorú vasalás elhelyezése.

Elkészült a koszorú és a födém kiegyenlítő betonozása, a válaszfalak, padló vízszigetelés, elektromos csövezés és dobozok elhelyezése 60%-ban, padló hőszigetelésben vezetett szennyvízcsövezés, padló összefolyók elhelyezése 70%-ban, mennyezetvakolás 80%-ban.

A 2021. június 16-ai állapot szerint a készültségi fok: cca. 40 %-os.

Kovács Magdolna
polgármester

Ezt olvasta már?

Tóalmás község honlapja

Polgármesteri tájékoztató

Tisztelt Választópolgárok, Kedves Lakosaink! A megválasztott Képviselő-testület és a magam nevében megköszönöm a támogatást és …

Vélemény, hozzászólás?