Koronavírus tájékoztató

Tájékoztatjuk kedves Lakosainkat, hogy 2021. november 20-tól, szombattól az egészségügyi intézmények és a tömegközlekedés mellett ismét maszkot kell viselni az üzletekben, a bevásárlóközpontokban, a postákon, az ügyfélszolgálatokon, a színházakban, a mozikban, a múzeumokban és sportrendezvényeken.

A beltéri kulturális és egyéb rendezvényeken, az edzőtermekben, az uszodákban, a fürdőkben, valamint a vendéglátó üzletekben pedig az ott dolgozóknak kötelező a maszkhasználat. Az 500 főnél nagyobb rendezvény továbbra is csak védettségi igazolvánnyal látogatható. A járványügyi helyzettel kapcsolatos információk a  www.koronavirus.gov.hu oldalon érhetők el.

Tudomásunk szerint az igazolt koronavírus fertőzöttek száma elérte a 20 főt községünkben. Az önkormányzat által fenntartott intézményekben kötelező maszkot viselni (Polgármesteri Hivatal, Művelődési Ház – a tüdőszűrésen részt vevők számára is, Védőnői Szolgálat, Családsegítő, Községi Könyvtár, Sportcsarnok – szurkolóknak). 2021. november 22-től a Polgármesteri Hivatalban az ügyintézés és pénztári kifizetés ablakon keresztül történik.  Amennyiben az ügyintézés feltétele a személyes jelenlét, az az ügyintézővel telefonon vagy e-mail-en történt előre egyeztetett időpontban lehetséges.

 

Kovács Magdolna polgármester

Ezt olvasta már?

Tóalmás község honlapja

Hivatal zárva tartás

Kedves Ügyfelek! A Tóalmási Polgármesteri Hivatal 2024. június 10. napján ZÁRVA tart. Az ügyfélfogadás és …

Vélemény, hozzászólás?