Tóalmás község honlapja

Közérdekű tájékoztatás

A TRV Zrt. tájékoztatta Tóalmás Község Önkormányzatát, hogy Tóalmás településen összesen 2158 fogyasztási helyen szolgáltat ivóvizet, melyből 61 felhasználási helyen a felhalmozott hátralék meghaladta a 100.000 Ft-ot.

Tájékoztatjuk kedves Lakosainkat, hogy a TRV Zrt., mint szolgáltató jogosult a víziközmű szolgáltatást korlátozni vagy felfüggeszteni, nem lakossági felhasználók esetében pedig a közszolgáltatási szerződést felmondani, a követeléseket jogi úton érvényesíteni, melynek költségei az adóst terhelik.

A hátralékkal rendelkező fogyasztók a további együttműködés érdekében vegyék fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a koveteleskezeles@trvzrt.hu e-mail címen vagy a 0680-205-157-es telefonszámon.

A DTkH Nonprofit Kft. 2022. évben is biztosítja a személyes ügyfélkapcsolatot Tóalmáson a Művelődési Ház épületében (2252 Tóalmás, Rákóczi út 4.) minden páros hét keddi napján délelőtt 8.00 órától 12.00 óráig.

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. tájékoztatta önkormányzatunkat, hogy 2021. december 17-én reggel 9.00 óra és délután 15.00 óra között gallyazási munkálatok miatt áramszünet lesz Tóalmás Nóra utcában.

Tóalmás Község Önkormányzat

Ezt olvasta már?

Sajtóközlemény zárás Nagygödör zöld infrastruktúra fejlesztése szabadidőpark létesítésével

Tóalmás Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretén belül az …

Vélemény, hozzászólás?