Tóalmás község honlapja

Közérdekű tájékoztatás

A TRV Zrt. tájékoztatta Tóalmás Község Önkormányzatát, hogy Tóalmás településen összesen 2158 fogyasztási helyen szolgáltat ivóvizet, melyből 61 felhasználási helyen a felhalmozott hátralék meghaladta a 100.000 Ft-ot.

Tájékoztatjuk kedves Lakosainkat, hogy a TRV Zrt., mint szolgáltató jogosult a víziközmű szolgáltatást korlátozni vagy felfüggeszteni, nem lakossági felhasználók esetében pedig a közszolgáltatási szerződést felmondani, a követeléseket jogi úton érvényesíteni, melynek költségei az adóst terhelik.

A hátralékkal rendelkező fogyasztók a további együttműködés érdekében vegyék fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a koveteleskezeles@trvzrt.hu e-mail címen vagy a 0680-205-157-es telefonszámon.

A DTkH Nonprofit Kft. 2022. évben is biztosítja a személyes ügyfélkapcsolatot Tóalmáson a Művelődési Ház épületében (2252 Tóalmás, Rákóczi út 4.) minden páros hét keddi napján délelőtt 8.00 órától 12.00 óráig.

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. tájékoztatta önkormányzatunkat, hogy 2021. december 17-én reggel 9.00 óra és délután 15.00 óra között gallyazási munkálatok miatt áramszünet lesz Tóalmás Nóra utcában.

Tóalmás Község Önkormányzat

Ezt olvasta már?

Tóalmás község honlapja

Tájékoztató a Strand és a Kemping várható nyitásáról

Kedves Lakosaink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tóalmási strandfürdő várható nyitása: 2023. június eleje. A nyitás …

Vélemény, hozzászólás?