Tóalmás község honlapja

„Nyári Diákmunka„ program 2018

Az idei évben is „ Nyári diákmunka „ elnevezéssel munkaerő-piaci program indult.

A központi program keretében legfeljebb 2 hónap időtartamra, 2018. július 1. és 2018. augusztus 31. közötti időszakra támogatást igényelhettünk a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok foglalkoztatásához.

A program keretében legfeljebb napi 6 órás, foglalkoztatás támogatható.

Támogatásként a munkabérük 100 %-a téríthető meg, amely a minimálbér időarányos hányada   

( bruttó 103.500 .- Ft./hó /fő )

 

A program célja a fiatalkori inaktivitás csökkentése, a korai munkatapasztalat és a munkajövedelem szerzés elősegítése továbbá a munka révén szerzett korai sikerélmény elősegítése a későbbi munkaszocializációs folyamatban.

A benyújtott pályázati kérelmünk során a Pest Megyei Kormányhivatal Nagykátai Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége az augusztusi hónapra 10 fő tanuló munkavállalói létszámot engedélyezett, melyből még 2 hely feltöltetlen.

2018. július 11., szerda munkaidő végéig várjuk a diákok jelentkezését a Polgármesteri Hivatalban!

Tekintettel arra, hogy a program megvalósítása, így a létszámfelvétel is kiemelt lakossági-, és sajtó érdeklődésre számított, így fokozottan ügyeltünk az esélyegyenlőség és egyenlő bánásmód követelményeire.

Ezt olvasta már?

Eladó húshibrid csirkék

Tájékoztatjuk kedves Lakosainkat, hogy Tóalmás Község Önkormányzat közmunkaprogram keretében felnevelt, élő húshibrid csirkéket értékesít 2021. július 01-jén, …

Vélemény, hozzászólás?