Tóalmás község honlapja

Nyertes pályázatokról tájékoztatás

Örömmel tájékoztatjuk lakosainkat, hogy a Képviselő-testület által az önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése című felhívásra benyújtott TOP-PLUSZ-2.1.1-21-PT1-2022-00008 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási kérelmünket Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárságának vezetője 221.999.999 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

A támogatásból a Családsegítő, a Védőnői Szolgálat, a Művelődési Ház, a Szálláshely fűtéskorszerűsítése, ahol lehetőség volt rá hőszivattyú építésével, a Családsegítő és Szálláshely külső szigetelése, külső nyílászárók cseréje, napelemek felhelyezésével fog megvalósulni.

Az élhető települések című felhívásra benyújtott TOP-PLUSZ-1.2.1-21-PT1-2022-00053 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási kérelmünket a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárságának vezetője 299.999.999 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

A támogatási összegből a nagygödör zöld infrastruktúra fejlesztése fog megvalósulni szabadidő park létesítésével. Sétány és pihenőpark, kosár- és röplabdapálya, futókör napelemes kandeláberes megvilágítással, bringapark, felnőtt kondipark, kutyafuttató.

Helyi fejlesztések támogatása című, VP6-19.2.1.-41-9-21 kódszámú felhívásra a Képviselő-testület által benyújtott támogatási kérelmet (Családsegítő – térkövezett parkoló építése) a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága támogatásra alkalmasnak ítélte. Az elnyert támogatás összege 8.535.182 Ft.

 

Kovács Magdolna
polgármester

 

Ezt olvasta már?

Tóalmás község honlapja

Hivatal zárva tartás

Kedves Ügyfelek! A Tóalmási Polgármesteri Hivatal 2024. június 10. napján ZÁRVA tart. Az ügyfélfogadás és …

Vélemény, hozzászólás?