Szelektív hulladékgyűjtő edényzet osztása

Tájékoztatjuk kedves lakosainkat, hogy azok, akik a DTkH Nonprofit Kft-vel szerződöttek nem vették még át a közszolgáltató által biztosított a szelektív hulladékgyűjtő edényzetet, mellyel a papír, a műanyag, a fém hulladék házhoz menő gyűjtésének fejlesztését kívánja a közszolgáltató megvalósítani megtehetik a Polgármester Hivatalban ügyfélfogadási időben.

Az edényzet átvételéhez a közszolgáltató által küldött értesítőn kívül személyi igazolvány és lakcímkártya is szükséges!

A hulladékgyűjtő edényzetet csak az veheti át, aki a DTkH Nonprofit Kft-vel szerződött függetlenül attól, hogy a lakcímük ugyanaz! Amennyiben más személyt bíznak meg az ügyintézéssel, úgy a megkapott értesítő túloldalán vagy az alábbi elérhetőségen található meghatalmazást szükséges kitölteniük és magukkal hozniuk az osztás napján.

https://www.dtkh.hu/Pages/nyomtatvanyok – Meghatalmazás formanyomtatvány

Amennyiben a szerződés pl. adásvétel miatt más néven szerepel, elhalálozott nevén szerepel abban az esetben először fel kell venni a kapcsolatot a közszolgáltatóval, ahol a szolgáltatásban bekövetkezett változásokat intézhetik az edényzetet csak ezt követően áll módunkban átadni.

Kovács Magdolna
polgármester

Ezt olvasta már?

Tájékoztatás a Vertikal Group Nyrt. ügyfélfogadásáról

Tájékoztatjuk Kedves Lakosainkat, hogy 2024. 01. 23. (páros hét) napjától a Vertikal Group Nyrt. ügyfélfogadása …

Vélemény, hozzászólás?