Szelektív hulladékgyűjtő edényzet osztása

Tájékoztatjuk kedves lakosainkat, hogy azok, akik a DTkH Nonprofit Kft-vel szerződöttek nem vették még át a közszolgáltató által biztosított a szelektív hulladékgyűjtő edényzetet, mellyel a papír, a műanyag, a fém hulladék házhoz menő gyűjtésének fejlesztését kívánja a közszolgáltató megvalósítani megtehetik a Polgármester Hivatalban ügyfélfogadási időben.

Az edényzet átvételéhez a közszolgáltató által küldött értesítőn kívül személyi igazolvány és lakcímkártya is szükséges!

A hulladékgyűjtő edényzetet csak az veheti át, aki a DTkH Nonprofit Kft-vel szerződött függetlenül attól, hogy a lakcímük ugyanaz! Amennyiben más személyt bíznak meg az ügyintézéssel, úgy a megkapott értesítő túloldalán vagy az alábbi elérhetőségen található meghatalmazást szükséges kitölteniük és magukkal hozniuk az osztás napján.

https://www.dtkh.hu/Pages/nyomtatvanyok – Meghatalmazás formanyomtatvány

Amennyiben a szerződés pl. adásvétel miatt más néven szerepel, elhalálozott nevén szerepel abban az esetben először fel kell venni a kapcsolatot a közszolgáltatóval, ahol a szolgáltatásban bekövetkezett változásokat intézhetik az edényzetet csak ezt követően áll módunkban átadni.

Kovács Magdolna
polgármester

Ezt olvasta már?

Zöldhulladék szállítás pótlása

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy az elmaradt zöld szállítás 2022. június 14-én, kedden kerül pótlásra. Köszönjük az …

Vélemény, hozzászólás?