Tóalmás község honlapja

Tájékoztatás folyamatban lévő pályázatokról

MFP-ÖTIK/2021 Művelődési ház elektromos hálózat felújítása

Az elektromos hálózat felújítása 95%-os készültségi fokban van. Elkészült az elektromos hálózat teljeskörű felújítása (benne a Lila Akác Nyugdíjas Klub helyiségei is). Kiépítésre került a nagyteremben a légkondicionálás. Elkészült Baba-Mama Klub helységének kialakítása. Megtörtént a kiskonyha burkolása, festése, konyhaszekrény telepítése. Jelenleg az előtér szerelvényezése folyik, majd pedig az alagsorban a nyomvonal keskenyvakolása.

MFP-FHF/2020 Polgármesteri hivatal bővítése

A Polgármesteri Hivatal bővítése hamarosan befejeződik. Jelenleg az épület külső színezése és az udvar felőli akadálymentesítés kialakítása, valamint a festési munkák vannak folyamatban. 

GÉP 3. – Strandfürdő fejlesztése

A strandfürdő fejlesztése két részből valósul meg, az egyik a medencék felújítása (nagymedencében nyakmasszázs és buzgár beépítése, medencék burkolat javítása, egy medencében teljes burkolat cseréje, valamint nagymedence aljának burkolása, a medencék között új burkolat lerakása),  a másik a fűtött öltözők kialakítása mini balneológiával (gyógytorna, gyógymasszázs, fizikoterápia, tangentor (víz alatti sugármasszázs)). A fűtött öltöző alapozása, falazása, födém elhelyezése, tetőszerkezet és tetőfedés, az épület belső vakolása, az aljzat hőszigetelése, külső nyílászárók elhelyezése, villanyszerelés védőcsövezése, víz és csatorna elhelyezése, fűtésszerelés padlóban elhelyezendő csövezések elkészültek. Jelenleg folyamatban van a medence gépészeti tervezése.

MFP OJKJF/2021 Rákóczi Ferenc úti játszótér eszközbeszerzés

2022. június 08-án a játszótéri elemeket (hajó, cikk-cakk lépegető, pörgő forgó, kötélgúla, rugós játék lovacska, mókuskerék, és rugós játék motor) telepítése megtörtént. A régi játszótéri elemek felújítása folyamatban van.

Ezt olvasta már?

Tóalmás község honlapja

Hivatal zárva tartás

Kedves Ügyfelek! A Tóalmási Polgármesteri Hivatal 2024. június 10. napján ZÁRVA tart. Az ügyfélfogadás és …

Vélemény, hozzászólás?