Tóalmás község honlapja

dr. Szikszai Tibor jegyző bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm a Tisztelt Olvasókat!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam, dr. Szikszai Tibornak hívnak, én látom el a Tóalmási Polgármesteri Hivatal jegyzői feladatait 2021. augusztus 16. napjától. 34 éves vagyok, a gyermekkorom Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében töltöttem, egy Tóalmáshoz hasonló községben, de 2008-ban Budapestre költöztem, ahol rendőrjárőr lettem. 6 éve boldog házasságban élek, van egy 3 éves gyönyörű kislányunk. Szabadidőmet velük töltöm.

13 éven át dolgoztam rendőrként, ahol járőrvezető, körzeti megbízott, majd szolgálatparancsnoki beosztást töltöttem be. 2015-ben jogi egyetemi végzettséget szereztem. Úgy éreztem azonban, hogy a tudásom rendőrként nem tudom kellően kamatoztatni, így végül közös megegyezéssel távoztam, miután sikeresen megpályáztam Tóalmás megüresedett jegyzői állását.

Rendőrként az emberek problémáinak megoldását tartottam szem előtt, ezt továbbra is célként tűzöm magam elé.

A településen eltöltött idő alatt körvonalazódni látszik, mik azok a témák, melyek a lakosságot leginkább zavarják. Minden tudásommal azon leszek, hogy ezekre megoldást találjak, és minden erőmmel igyekszem a tudásom bővíteni.

Mint említettem, hasonló adottságú községből származom. A fővárosi évek után Tóalmásra kerülve olyan érzésem van, mintha hazaértem volna. Ezért is fontos számomra, hogy Tóalmás gondjait a sajátomként kezeljem, de örömeiben is Önökkel szeretnék osztozni.

A jegyzői hivatás rengeteg kihívással, és feladattal jár, de abban már most biztos vagyok, hogy ilyen tapasztalt és segítőkész munkatársakkal magam mellett ezek nem okozhatnak megoldhatatlan gondot. Nagyon jól esett, ahogy a Polgármesteri Hivatal dolgozói fogadtak, és befogadtak, ezúton is köszönöm nekik a sok segítséget, amit kapok.

Állok a Tisztelt Lakosok rendelkezésére személyesen előzetes egyeztetést követően a Hivatal ügyfélfogadási idejében, a jegyzői fogadóórákon, valamint a honlapon elérhető elérhetőségeken.

Tisztelettel:

dr. Szikszai Tibor
jegyző

Ezt olvasta már?

Nyári tábor a tájházban – 2024. július 22-26.

NYÁRI TÁBOR A TÁJHÁZBAN / 2024. július 22-26. Helyszín / Tóalmás, Tájház 2252 Tóalmás, Fő …

Vélemény, hozzászólás?