Felhívás

Tisztelt Lakosság!

Felhívom a figyelmüket arra, hogy a szomszédos települések után Tóalmáson is megjelentek egy „Z” ideiglenes rendszámú zöld Skoda Octaviaval közlekedő „nem helyi” személyek. Az információk szerint főleg idősek részére ajándékot ajánlanak fel, majd rámenős stílusban el kívánnak adni saját terméket.

December 3-án is látták őket a településen, a rendőrséget a jelzést követően haladéktalanul értesítettük, valamint személyesen is megpróbáltam őket felkutatni, de sajnos nem jártam sikerrel.

Kérem a lakosságot, hogy idős hozzátartozóinkat, szomszédokat figyelmeztessük, figyeljünk oda egymásra!

Semmiképp ne engedjünk be gyanús idegeneket a lakásunkba, kérjenek akár egy pohár vizet, akarjanak mosdót használni, vagy ajánljanak nagyobb összeget régiségért, vagy kínáljanak fel ajándékot, karácsonyi csomagot, stb. A lakásba bejutva az idősek figyelmét könnyen elterelhetik, amíg a társaság többi tagja szabadon tevékenykedhet.

Arra azonban szükséges felhívnom a figyelmet, hogy jelenleg nincs tudomás arról, hogy bármilyen bűncselekmény történt volna, így a gyanúsnak vélt személyekkel szemben erőszakkal fellépni nem lehet!

Köszönettel figyelmükért,
dr. Szikszai Tibor jegyző

Ezt olvasta már?

Sajtóközlemény zárás Nagygödör zöld infrastruktúra fejlesztése szabadidőpark létesítésével

Tóalmás Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretén belül az …

Vélemény, hozzászólás?