Hulladékszállítással kapcsolatos tájékoztatás

Tisztelt Ingatlan tulajdonosok!

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. által küldött csomagolási hulladékszállítás rendjében történő változásról.

A kialakult veszélyhelyzet miatt Társaságunk a tartalék munkaerő képzés érdekében a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás keretében ellátott házhoz menő csomagolási hulladék gyűjtésének gyakoriságát havonta egy alkalomra módosítja.

A fenti intézkedéssel felszabaduló kapacitás biztosítja a kommunális hulladékszállítás zavartalan ellátását.  Társaságunk jelen intézkedés bevezetésével is biztosítja a jogszabályi előírásoknak és az Országos Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási terv kötelezően előírt  gyakoriságának megvalósítását.

Ennek megfelelően 2020.05.01-től módosulnak a szállítási időpontok,melyeket tartalmazó tájékoztatót mellékelten csatolunk.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

DTkH Kft. ügyfélszolgálata

 

Kedves Lakosaink!

Tájékoztatom Lakosainkat, hogy 2020. május 05-én  írásban kezdeményeztem a DTkH Nonprofit Kft. ügyvezetőjénél, hogy a hulladékkezelési közszolgáltatás tekintetében a járványügyi veszélyhelyzet megszűnését követően gondoskodjanak arról, hogy a csomagolási hulladék begyűjtése ismét a régi gyakorisággal és menetrend szerint történjen. A települések vezetői összehívásával ismét tárgyaljanak az egységes közszolgáltatás nyújtásáról, benne az egységes díjakról.

Kovács Magdolna polgármester

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Letöltés

Ezt olvasta már?

Lakossági hamu, salak kapcsolatos tájékoztatás

VERTIKAL GROUP tájékoztatója a lakosságnál keletkező hamu hulladék kihelyezésével és elszállításával kapcsolatban. Sokan vegyes tüzelésű …

Vélemény, hozzászólás?