Koronavírus járvány elleni védekezés!

Kedves Lakosaink és hétvégi ingatlan tulajdonosok!

A Kormány határozatlan időre meghosszabbította a koronavírus járvány miatt  elrendelt kijárási korlátozást. Az ehhez kapcsolódó szabályokat kérem, mindenki tartsa be!

Tóalmás községet érintően továbbá az alábbiakat tartsuk be:

  •  A kereskedelmi üzletek előtt és Tóalmás minden közterületén (például szökőkút környékén, dohányboltok előtt, élelmiszerboltok előtt is) szeszes italt fogyasztani TILOS! A megszegőknek 20.000.- Ft pénzbírság szabható ki. A rendelkezés betartásához kértem a Rendőrség ellenőrzését.
  • Az Andrássy Kastély és parkja határozatlan ideig nem látogatható.
  • Közterületen 3 főnél többen nem csoportosulhatnak.
  • A kereskedelmi egységekben vásárlás során szájmaszk és kesztyű használata kötelező!

Kérem továbbá, hogy a 65 év felettiek ne tartózkodjanak a közterületeken, hozzátartozóik nyújtsanak segítséget az erre vonatkozó szabályok betartásában!

Vigyázzunk idős hozzátartozóinkra, családtagjainkra, szomszédjainkra és tartsuk be a Kormány által bevezetett intézkedéseket, továbbá a községünket érintő kötelezéseket és javaslatokat!

Kovács Magdolna polgármester

Ezt olvasta már?

Tájékoztató a közterületek használatáról és használatának rendjéről szóló rendelet-tervezet előkészítésében való társadalmi részvételről

Tóalmás Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyilvános működés erősítése, a település lakosainak bevonása érdekében biztosítja a …

Vélemény, hozzászólás?