Koronavírus Tájékoztató

Kedves Lakosaink és hétvégi ingatlan tulajdonosok!

A veszélyhelyzet az elkövetkező hosszú hétvégén is fennáll!

Kérem Önöket, hogy az előttünk álló hétvégén – beleértve a május 1-i pénteki munkaszüneti napot is – továbbra is tartsák be a következő szabályokat:

  • A kereskedelmi üzletek előtt és Tóalmás közterületein, kiemelten a dohányboltok, élelmiszerboltok előtt, és a szökőkút környékén TILOS a szeszes ital fogyasztása! A megszegőknek 20.000.- Ft pénzbírság szabható ki. A rendelkezés betartásához továbbra is kértem a Rendőrség hatékony ellenőrzését.
  • Az Andrássy Kastély és parkja továbbra sem látogatható!
  • Közterületen 3 főnél többen nem csoportosulhatnak!
  • A kereskedelmi egységekben és a gyógyszertárban vásárlás során szájmaszk és kesztyű használata kötelező!

Továbbra is kérem a 65 év felettieket arra, hogy ne tartózkodjanak a közterületeken, a hozzátartozóik nyújtsanak segítséget az erre vonatkozó szabályok betartásában!

Tájékoztatom lakosainkat, hogy községünkben jelenleg pozitív koronavírus teszttel rendelkező, valamint járványügyi elkülönítés alatt álló személyek nincsenek. Újabb megbetegedésről tudomásunk nincs.

A piac működését érintő Hirdetmény továbbra is fennáll.

Vigyázzunk egymásra, családtagjainkra, hozzátartozóinkra, szomszédjainkra és tartsuk be a Kormány által bevezetett intézkedéseket, továbbá a községünket érintő kötelezéseket és javaslatokat!

Kovács Magdolna polgármester

Ezt olvasta már?

Sajtóközlemény zárás Nagygödör zöld infrastruktúra fejlesztése szabadidőpark létesítésével

Tóalmás Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretén belül az …

Vélemény, hozzászólás?