Vertikal Group hulladékszállítással kapcsolatos ügyfélszolgálat

Tisztelt Lakosaink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2252 Tóalmás, Rákóczi Ferenc út 4. szám alatti Művelődési Ház 2023. július 17-től energetikai felújítás alatt áll, így a felújítási munkálatok ideje alatt a  Vertikal Group Nyrt. hulladékszállítással kapcsolatos ügyfélszolgálata ideiglenesen a Polgármesteri Hivatal (Tóalmás, Fő tér 1-3.) nagytermében lesz minden páros héten kedden 8:00-12:00-ig.

Kivétel a 30. hét (2023.07.25. kedd), mivel ekkor a Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz, így ezen a napon az ügyfélszolgálat ELMARAD.

A Vertikal Group Nyrt. következő ügyfélfogadási napja: 2023.08.08. kedd 8:00-12:00-ig.

Telefon: 06-28/561-200

E-mail: ugyfelszolgalat.ek@vertikalgroup.hu

Honlap: www.vertikalgroup.hu

Továbbá tájékoztatjuk az ügyfeleket, hogy a kihelyezett ügyfélszolgálaton a továbbiakban vásárolni kizárólag kommunális (háztartási vegyes hulladék) hulladék gyűjtésére alkalmas zsákot tudnak.

A zöldhulladék és szelektív hulladék gyűjtésére szolgáló zsákokat a Vertikal Group Nyrt. értékesítési partnereinél tudják megvásárolni. A Partnereknél a készlet erejéig elérhető még a kommunális többlethulladékos zsák is. Amennyiben a kommunális zsákok a partnereknél elfogynak, akkor már csak ügyfélszolgálaton beszerezhetőek.  

Értékesítési partnerek listája letöltéséhez kattintson IDE.

Ezt olvasta már?

Lakossági hamu, salak kapcsolatos tájékoztatás

VERTIKAL GROUP tájékoztatója a lakosságnál keletkező hamu hulladék kihelyezésével és elszállításával kapcsolatban. Sokan vegyes tüzelésű …

Vélemény, hozzászólás?