Nyit a Tóalmási Szent András Gyógyvizes Strand, Kemping és Táborhely

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. június 13-ától 2021. augusztus 31-ig várunk minden fürdőzni és pihenni vágyó Vendégünket a Tóalmási Szent András Gyógyvizes Strand, Kemping és Táborhelyre.

A nyitva tartás változatlan; hétfőtől – vasárnapig reggel 7 órától délután 19 óráig tartunk nyitva. Reggel 7-től 9 óráig várjuk az úszni vágyókat.

Kéthetente hétfőn karbantartói napot tartunk, amikor a Strand zárva tart. Karbantartási napok:

  • június 28.
  • július 12.
  • július 26.
  • augusztus 09.
  • augusztus 23.

A belépőjegyek ára változatlan maradt, az elmúlt évi árakhoz képest emelés nem történt. Az árakról a következő linken tájékozódhatnak https://www.toalmas.hu/toalmasi-szent-andras-gyogyvizes-strand-kemping-es-ifjusagi-tabor-arak/

A strand pénztárában és a táborhelyen továbbra is lehetőség van OTP Szép kártyával történő fizetésre is.

A csoportok a foglalásukat minden esetben írásban a totermal@toalmas.hu e-mail címre küldjék meg, mely levél tartalmazza a foglaló/fizető nevét, címét, adószámát és hogy hány főre történik a foglalás. A táborhelyen elszállásolt csoportok, 10 fő felett 10% kedvezményben részesülnek. Csoportos foglalás esetén kérjük a szállás díjának 50%-át 10 nappal előre átutalni Tóalmás Község Önkormányzata OTP Nyrt-nél vezetett 11742063-15392756 számú bankszámla számára. A közleményben kérjük feltüntetni a szállást foglaló/fizető nevét. Amennyiben az első vendégéjszakát megelőző 10 napon belül történik a szállás lemondása a megfizetett foglaló nem jár vissza, annak összegéről számlát bocsájtunk ki és postán megküldjük a megadott címre.

A Kempingbe a lakókocsik és lakóautók a nyitás előtti hét csütörtökétől, azaz 2021. június 10-től helyezhetők el. Őrzés 2021. június 12-től biztosítunk. A letelepített lakókocsik és lakóautók tulajdonosai 2021. június 13-tól tartózkodhatnak a Kempingben.

Arról, hogy a belépéshez szükség lesz e a védettséget igazoló kártya bemutatására a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Tóalmás Község Önkormányzata

Ezt olvasta már?

Tájékoztató a strandfürdőben történtekről

Sajnálattal tájékoztatjuk Kedves Lakosainkat és a fürdő Vendégeit, hogy 2021.07.27-én délben a Szent András Gyógyvizes …

Vélemény, hozzászólás?